Polityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Tarnogórskie Centrum Kultury w Tarnowskich Górach z siedzibą w Tarnowskich Górach przy ulicy Jana III Sobieskiego 7, Dyrektor: Ewa Trojan;

2) inspektorem ochrony danych w Tarnogórskim Centrum Kultury w Tarnowskich Górach jest Pan Piotr Kaczmarek, iod@tck.net.pl, tel. 32 285 27 34;

3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przekazywania Pani/Panu informacji o wydarzeniach organizowanych w Tarnogórskim Centrum Kultury na podstawie 6 ust. 1a RODO;

4) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą: brak odbiorców;

5) Informacja o przekazywaniu danych do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej na podstawie: dane nie będą przekazywane;

6) Informacja o okresie przetwarzania danych lub kryteriach wyznaczenia tego okresu: dane będą przetwarzane przez okres obowiązywania zgody na przetwarzanie;

7) Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

8) Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

9) Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zawarcia umowy. Jest Pan/Pani zobowiązana do ich podania, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie odmowa przesyłania newslettera;

10) Informacja o profilowaniu: Pani/Pana dane nie będą profilowane.

TCK w Opatowicach

ul. Pastuszki 9,
42-680 Tarnowskie Góry,
48 608 869 464

TCK w Lasowicach

ul. Broniewskiego 25,
42-600 Tarnowskie Góry,
+48 602 171 149

TCK w Reptach Śląskich

ul. Witosa 61,
42-603 Tarnowskie Góry,
+48 515 762 441

TCK w Strzybnicy

ul. Kościelna 36,
42-609 Tarnowskie Góry,
+48 608 869 464
Używamy plików cookies, aby ułatwić korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie.
Kup bilet Kup bilet Kontakt Kontakt